Alle kleuren van de regenboog!

De huisstijl van een bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

Huisstijl

Een huisstijl wordt vaak corporate identity genoemd. De huisstijl van een organisatie of bedrijf is een consistente presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

Onmisbare techniek

Bent u op zoek naar het juiste relatiegeschenk of premium die binnen uw corporate identy valt? Wat dacht u van een usb-stick die compleet binnen uw huisstijl past. Een USB-stick is natuurlijk een onmisbaar stukje techniek geworden binnen ieder bedrijf. Helemaal aangepast naar uw huisstijl kleur!

Vanaf 250 stuks is deze usb-stick leverbaar in ieder gewenste PMS kleur. Kortom alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. Ook de door u uitgekozen kleur!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers