Custom made USB people

U heeft ze ongetwijfeld al eens gezien, USB people. Dit zijn USB-sticks in de vorm van een poppetje. U kunt deze USB people geheel naar eigen wens samenstellen.

Aangenaam

U heeft ze ongetwijfeld al eens gezien, de USB people. Dit zijn USB-sticks in de vorm van een poppetje. U kunt de USB people vrijwel geheel naar eigen wens samenstellen.

Business or pleasure

De USB people zijn in diverse (standaard) uitvoeringen leverbaar. Natuurlijk de wel bekende USB voetballers maar er zijn ook coureurs, wielrenners en basketballers. Bent u iets minder sportief georiënteerd? Geen probleem! Wat dacht u van een zakenman, een dokter of een politieagent.

Custom made

De USB people zijn leverbaar met 1 of 2 GB en geheel naar wens samen te stellen. U kunt niet alleen de kleding aanpassen maar u heeft ook een ruime keuze in soort en kleur haar, de ogen, de mond, etc. Dankzij deze opties kunt u zelfs gezichtsuitdrukkingen meegeven aan uw persoonlijke USB poppetjes.

Relatiegeschenk topper!

Met USB people als relatiegeschenk heeft u een heuse topper in handen! Ze zijn praktisch, grappig en opvallend en steeds opnieuw te gebruiken. Voorzie daarom USB people van uw logo en verspreid ze onder uw klanten en relaties. Een gegarandeerd succes!

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers