Handig: USB cupwarmer

Sluit de USB Cupwarmer aan op een usb-poort van uw pc en de Cupwarmer werkt als warmhoudplaatje voor uw koffie, thee, warme chocomel of soep. U bent al laat. Balen zeg ook nog file! Aangekomen op uw bestemming parkeert u vlug uw auto en haast u zich naar binnen. Lift in, lift uit en gauw een bakje koffie uit de koffieautomaat op weg naar uw werkplek. Zo! Nu eerst even genieten van een lekker warm bakje koffie...

Of toch niet, want hier komt u baas met een hele stapel papierwerk dat NU uitgezocht moet worden. Oplossing...?

Multifunctioneel op temperatuur

Dit is een uitstekend moment voor uw USB Cupwarmer! Sluit de Cupwarmer aan op een usb-poort van uw pc en de Cupwarmer werkt als een warmhoudplaatje . Zo blijft uw koffie, thee, warme chocomel of soep lekker op temperatuur, ook als u even druk bent...

Daarnaast is de Cupwarmer voorzien van 4 USB poorten waardoor u bijvoorbeeld meteen uw USB-stick kunt uitlezen. Multifunctioneel!

Custom made Cupwarmer

De USB Cupwarmer is te voorzien van een bedrukking en mede daardoor ook zeer geschikt als (relatie)geschenk. U naam, logo of boodschap komt dankzij de USB Cupwarmer volop onder de aandacht op ieder bureau binnen ieder bedrijf.

Opzoek naar een goed en veelgebruikt relatiegeschenk? Dan is een USB stick een goed optie. Maar wat is een USB Stick precies? Bedrukte USB Stick!

USB Sticks

Opzoek naar een goed en veelgebruikt relatiegeschenk? Dan is een USB stick een goed optie. Maar wat is een USB Stick precies? Het is een extern opslagmedium voor de computer, de radio, autoradio en tv. De USB Stick kan aangesloten worden door middel van een USB poort.

Ruim assortiment!

Om u de juiste bedrukte USB stick aan te kunnen bieden, heeft deUSBspecialist.nl een ruim assortiment van verschillende soorten USB sticks. Zo zijn er USB sticks in verscheidene vormen, capaciteiten en kleuren. Bekijk hier het complete assortiment USB sticks.

Niet alleen USB sticks

Het assortiment bestaat niet alleen uit USB sticks maar uit veel meer relatiegeschenken. Denk aan USB speakers, webcams, muizen en andere gadgets. USB sticks met geluid of ingebouwd lampje zijn ook erg leuk om als relatiegeschenken de deur uit te doen. Neem voor een compleet overzicht gerust een kijkje in het assortiment.

De mogelijkheden van een bedrukte USB stick

Om uw logo, bedrijfsnaam of boodschap op de beste manier op de USB sticks aan te bieden, beschikt deUSBspecialist.nl over de juiste bewerkingsmogelijkheden. De mogelijkheden om een USB stick te bedrukken zijn onder andere tampondruk, blinddruk, debossing, lasergraveren en etsen.

De rol van deUSBspecialist.nl

Bent u op zoek naar een bedrukte USB stick? Dan bent u bij deUSBspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Zij kunnen u uitstekend adviseren en u binnen ieder budget een passend voorstel op maat maken.

Het kan zijn dat u zelf ideeën heeft over hoe u uw relatiegeschenken wil hebben! Dat kan, onze medewerkers horen het graag van u! Zij denken met u mee en weten precies wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers