Nieuw: SoundLock laptop alarm

Soundlock Laptop alarm de noviteit op het gebied van laptopbeveiliging. Dit product is te voorzien van uw logo

Nieuw Soundlock laptob alarm:

Nieuw bij WOT&P dé specialist: Soundlock het alarm voor om uw laptop te beschermen tegen diefstal. Uitermate geschikt als relatiegeschenk en te voorzien van uw eigen logo of boodschap.

Soundlock Laptop alarm de noviteit op het gebied van laptopbeveiliging!

Uitvoeringen Soundlock

Standaard

De Soundlock is leverbaar in een standaard uitvoering basiskleur zilver met oranje sleutel en kabel. Deze uitvoering is te bedrukken met uw eigen logo of boodschap

Custom

De Soundlock is tevens op aanvraag leverbaar in door u te bepalen kleuren om uw huisstijl nog beter tot zijn recht te laten komen.

Soundlock Laptop alarm de noviteit op het gebied van laptopbeveiliging.

Hoe werkt het

Een Soundlock: mobiele laptopbeveiliging is een soort haspeltje met USB stekker.

• je “windt” het snoer om een vast element: een tafelpoot, vaste stoelleuning, stuur, kofferhandvat oid

• haalt de USB stekker door de opening van de Soundlock

• doet de USB stekker in de laptop

• haalt het sleuteltje eruit.

• KLAAR VOOR GEBRUIK..

Indien een “dief” de USB stekker eruit haalt of het snoer doorknipt klinkt er een oorverdovende herrie !!!

Ideaal voor thuis, op kantoor, in de auto, onderweg, in een restaurant, auto, OP EEN BEURS !!, etc etc etc….

Vanaf maart verkrijgbaar, maar uiteraard al wel te bestellen in de standaard kleur zilver met oranje sleutel.

Opzoek naar een goed en veelgebruikt relatiegeschenk? Dan is een USB stick een goed optie. Maar wat is een USB Stick precies? Bedrukte USB Stick!

USB Sticks

Opzoek naar een goed en veelgebruikt relatiegeschenk? Dan is een USB stick een goed optie. Maar wat is een USB Stick precies? Het is een extern opslagmedium voor de computer, de radio, autoradio en tv. De USB Stick kan aangesloten worden door middel van een USB poort.

Ruim assortiment!

Om u de juiste bedrukte USB stick aan te kunnen bieden, heeft deUSBspecialist.nl een ruim assortiment van verschillende soorten USB sticks. Zo zijn er USB sticks in verscheidene vormen, capaciteiten en kleuren. Bekijk hier het complete assortiment USB sticks.

Niet alleen USB sticks

Het assortiment bestaat niet alleen uit USB sticks maar uit veel meer relatiegeschenken. Denk aan USB speakers, webcams, muizen en andere gadgets. USB sticks met geluid of ingebouwd lampje zijn ook erg leuk om als relatiegeschenken de deur uit te doen. Neem voor een compleet overzicht gerust een kijkje in het assortiment.

De mogelijkheden van een bedrukte USB stick

Om uw logo, bedrijfsnaam of boodschap op de beste manier op de USB sticks aan te bieden, beschikt deUSBspecialist.nl over de juiste bewerkingsmogelijkheden. De mogelijkheden om een USB stick te bedrukken zijn onder andere tampondruk, blinddruk, debossing, lasergraveren en etsen.

De rol van deUSBspecialist.nl

Bent u op zoek naar een bedrukte USB stick? Dan bent u bij deUSBspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Zij kunnen u uitstekend adviseren en u binnen ieder budget een passend voorstel op maat maken.

Het kan zijn dat u zelf ideeën heeft over hoe u uw relatiegeschenken wil hebben! Dat kan, onze medewerkers horen het graag van u! Zij denken met u mee en weten precies wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers