Nieuwe Superspeed USB!

Nog even geduld. Maar binnenkort is de nieuwe versie van de USB-standaard leverbaar. De USB 3.0. Maar liefst 10x sneller dan zijn voorganger. Nog even geduld

Binnenkort is de nieuwe versie van de USB-standaard leverbaar. De nieuwe versie moet er voor zorgen dat de gebruikers grote bestanden veel sneller dan nu tussen verschillende apparaten kunnen uitwisselen.

SuperSpeed

De verbeterde versie van de techniek is SuperSpeed USB gedoopt, en moet tot tien keer sneller zijn dan de huidige editie. Apparatuur die van de nieuwe versie gebruik maakt kan daardoor veel sneller bestanden versturen en ontvangen.

De snelheid van deze SuperSpeed USB zou kunnen oplopen tot maar liefst 5 gigabit per seconde. Het kopiëren van bijvoorbeeld een film kan kan in enkele seconden gebeuren.

Custom made

Natuurlijk kunt u ook deze nieuwe USB sticks in de toekomst in zijn geheel te personaliseren. Net als de huidige editie kunt u ook deze sticks voorzien van uw naam, logo of boodschap.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers