USB docking & cardreader

We doen steeds meer met USB-sticks en SD kaartjes. Maar het inlezen in de PC valt nog niet altijd mee. Een kaartlezer is vaak niet aanwezig en de meeste USB poorten worden in beslag genomen door...

Gemak en ongemak

We doen steeds meer met USB-sticks en SD kaartjes. Logisch, want het opslaan en verplaatsen van informatie was nog nooit zo makkelijk. Maar het inlezen in de PC valt nog niet altijd mee. Een kaartlezer is vaak niet aanwezig en de meeste USB poorten worden in beslag genomen door de muis, de speakers, de printer, etc.

Oplossing

De oplossing is simpel. Met deze USB Cube Dock & Cardreader behoren de bovenstaande problemen tot het verleden. Deze USB Cube neemt slechts 1 USB poort in beslag en stelt er 3 poorten tegenover. Daarnaast heeft de USB Cube een ingebouwde kaarlezer voor SD/MMC kaartjes.

Gemak dient de mens

Wat een gemak met deze USB Cube die slechts 65 x 61 mm groot is. Nooit meer onder uw bureau op zoek naar een USB poort of uw kaartlezer. Alles direct binnen handbereik.

Voorzien van uw logo

De USB Cube is leverbaar in zwart, wit en vier vrolijke kleuren. Uiteraard is ook een bedrukking mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij één van onze specialisten.

U heeft met deze USB Cube een mooi, functioneel en opvallend relatiegeschenk in handen waar u al uw klanten en relaties mee zult verbazen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers