USB relatiegeschenken

naar een aparte usbstick? Vergeet de tijd van saaie usbsticks, want de usb-specialist bied u een ruim assortiment van usb-sticks met uw eigen persoonlijke twist.

Opzoek naar een aparte usbstick?

Vergeet de tijd van saaie usbsticks, want de [website] bied u een ruim assortiment van usb-sticks met uw eigen persoonlijke twist. Zelf uw stick pimpen en samenstellen behoren tot de mogelijkheden van de [website].

Compleet over een andere boeg!

De standaard stick is uit, vormen zijn in! De [website] heeft veel verschillende vormen usb sticks.Denk aan de USB people of de nieuwste rage POKEN! Erg leuk om USB sticks in de vorm van relatiegeschenken aan te bieden. De usb-specialist bied tevens usb-sticks aan in alle kleuren van de regenboog.

USB relatiegeschenken bedrukken?

Het is mogelijk uw bedrijfsnaam, slogan of logo op een USB-stick te laten bedrukken, leuk in de vorm van relatiegeschenken of voor intern gebruik.

USB gekte!

Het assortiment bestaat niet alleen uit USB sticks maar veel meer relatiegeschenken. Denk aan USB speakers, webcams, muizen en andere gadgets. USB-sticks met geluid of ingebouwd lampje zijn ook erg leuk om relatiegeschenken de deur uit te doen. Voor een compleet overzicht neem gerust een kijkje in het assortiment.

Zelf ideeën over relatiegeschenken?

Het kan zijn dat u zelf ideeën heeft over hoe u uw relatiegeschenken wil hebben! Dat kan, onze medewerkers horen het graag van u! Zij denken met u mee en weten precies wat de mogelijkheden zijn.

Niet de juiste USB gevonden die u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met één van onze specialisten! Zij kunnen u uitstekend adviseren en u binnen ieder budget een passend voorstel op maat maken.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

USB sticks - Digitale fotolijst - GSM artikelen - MP3 & MP4 spelers - USB cardreaders - USB gadgets - USB hubs - USB pc artikelen - USB speakers